Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67369
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1826
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67369
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1826
Składniki
Ryż gotujemy z warzywami i płatkami nagietka, doprawiamy solą i pieprzem. Gotujemy od kilkunastu do 20 minut. Rybę skrapiamy sokiem z cytryny, posypujemy curry i pieprzem. Potem smażymy na maśle z listkami szałwii. Wystarczy po kilka minut z każdej strony.