Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki bigosik a taka tam fantazja na temat młodej kapusty:)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 211
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 211
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Składniki
Na oleju podsmażyłam mięso,po kolei dodawałam utartą marchewkę,uszatkowaną kapustę,dymkę,koperek,kiełbasę,przyprawy.Gotowałam do miękkości.Na koniec dodałam przecier jeszcze chwilę gotowałam.Ja podawałam z młodymi ziemniakami i pieczonym udkiem.