Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki bigosik a taka tam fantazja na temat młodej kapusty:)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3837
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3834
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 403
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 762
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3837
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3834
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 403
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 762
Składniki
Na oleju podsmażyłam mięso,po kolei dodawałam utartą marchewkę,uszatkowaną kapustę,dymkę,koperek,kiełbasę,przyprawy.Gotowałam do miękkości.Na koniec dodałam przecier jeszcze chwilę gotowałam.Ja podawałam z młodymi ziemniakami i pieczonym udkiem.