Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 191
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 931
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 191
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 931
Składniki
► Makrele oczyścić, umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym, posypać solą, pieprzem ziołowym, i skropić sokiem z cytryny / odstawić do lodówki na około 120 minut /. ► Ryby obtoczyć w rozkłuconym jajku. ► Na patelni na rozgrzanym tłuszczu ( masło pół na pół z margaryną ) smażyć około 7 - 8 minut z obu stron aż skórka nabierze złotego koloru. Mnie smakuje z moimi ulubionymi duszonymi warzywami.