Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariański, lekki obiad, pełen smaku.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1250
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 593
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1350
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1250
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 593
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1350
Składniki
Cebule i czosnek posiekać. Na patelni rozgrzać oliwę i masło, wrzucić czosnek i cebulę, chwilę podsmażyć. Pokroić pieczarki, wrzucić na patelnię i smażyć ok 15 minut, aż stracą wodą i się zarumienią, doprawić sosem sojowym, pieprzem i solą jak trzeba. Zdjęć z patelni. Rozłożyć na dwa talerze.
Na tę samą patelnię dodać oliwę, wrzucić drugi ząbek czosnku posiekany i jarmuż. Smażyć aż jarmuż zmięknie, doprawić solą i sokiem z cytryny, przełożyć na talerze. Usmażyć jajka. Przełożyć na talerze, posypać parmezanem