Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariański, lekki obiad, pełen smaku.
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 160
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 192
Królowa grilla :)
Odsłon: 1345
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 160
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 192
Królowa grilla :)
Odsłon: 1345
Składniki
Cebule i czosnek posiekać. Na patelni rozgrzać oliwę i masło, wrzucić czosnek i cebulę, chwilę podsmażyć. Pokroić pieczarki, wrzucić na patelnię i smażyć ok 15 minut, aż stracą wodą i się zarumienią, doprawić sosem sojowym, pieprzem i solą jak trzeba. Zdjęć z patelni. Rozłożyć na dwa talerze.
Na tę samą patelnię dodać oliwę, wrzucić drugi ząbek czosnku posiekany i jarmuż. Smażyć aż jarmuż zmięknie, doprawić solą i sokiem z cytryny, przełożyć na talerze. Usmażyć jajka. Przełożyć na talerze, posypać parmezanem