Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kuchni włoskiej soffritto czyli duszone warzywa na oliwie to baza do przygotowania sosów pomidorowych czy do włoskiego ragu lub baza do ryb. Zapraszam do obejrzenia filmu na moim kanale kuchni włoskiej na YouTube/Mangiare u Ewki
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21683
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 252
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 294
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21683
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 252
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 294
Składniki
Wszystkie warzywa drobno pokroić tak jak na fotce. Dusimy na oleju około 10 do 15 minut na średnim ogniu.
Ważne , nie solimy ani nie pieprzymy naszego soffritto . Do takiego soffritto dodajemy sos pomidorowy i dusimy 30 minut, doprawiamy do smaku i sos jest gotowy do naszego ulubionego makaronu. Zapraszam na filmik na moj kanał kuchni wloskiej na YouTube. Mangiare u Ewki