Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantne spaghetti z brokułem, orzechami włoskimi i suszonymi pomidorami.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Spaghetti ugotować według przepisu na opakowaniu.
Brokuły włożyć do garnka z szerokim dnem, dodać 1/3 szklanki gorącej wody i dusić przez kilka minut pod przykryciem.
Suszone pomidory pokroić każdy na około 4 części.
Chili drobno posiekać.
Orzechy można lekko rozdrobnić.
Wszystkie powyższe składniki, olej oraz trochę soli dodać do brokuła i dusić do odparowania wody.
Podawać bezpośrednio po przygotowaniu.