Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad w kilka chwil? O, tak! Makaron zawsze sprawdza się ;)
Nieco bardziej zwariowana wersja kotletów mielonych. Na pewno chętnie będziem...
Odsłon: 119
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 28812
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 300
Nieco bardziej zwariowana wersja kotletów mielonych. Na pewno chętnie będziem...
Odsłon: 119
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 28812
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 300
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Pory kroimy w piórka, podsmażamy na maśle, dodajemy wino i dusimy pod przykryciem przez 10 min. Do całości dodajemy śmietankę, lekko zagęszczamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Do sosu przekładamy makaron, razem podgrzewamy przez 3-4 min. Podajemy z natką pietruszki.