Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad w kilka chwil? O, tak! Makaron zawsze sprawdza się ;)
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10565
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336870
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4615
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424502
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10565
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336870
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4615
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424502
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Pory kroimy w piórka, podsmażamy na maśle, dodajemy wino i dusimy pod przykryciem przez 10 min. Do całości dodajemy śmietankę, lekko zagęszczamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Do sosu przekładamy makaron, razem podgrzewamy przez 3-4 min. Podajemy z natką pietruszki.