Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poszukujesz sprawdzonego przepisu na smakowite danie obiadowe, proste w przygotowaniu, oto przepis dla Ciebie. Roladki ze schabu z pieczarkami, pasujące niemal z każdym dodatkiem, a ich smak rozpływa się w ustach.
Łatwe ciasto bez pieczenia. Czekolada i wiśnie to dobry duet.
Odsłon: 2156
Królowa grilla :)
Odsłon: 1418
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 260
Łatwe ciasto bez pieczenia. Czekolada i wiśnie to dobry duet.
Odsłon: 2156
Królowa grilla :)
Odsłon: 1418
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 260
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, rozbijam, doprawiam pieprzem oraz solą. 2. Cebulę obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanej oliwie. Do cebuli dodaję drobno pokrojone pieczarki, smażę 5 minut, doprawiam pieprzem, tymiankiem oraz solą. 3. Na każdym kawałku mięsa, układam ser żółty, smaruję farszem grzybowym.
4. Mięso zwijam w roladki, panieruję w bułce tartej, roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 5. Roladki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
6. Gotowe, podaję z ziemniakami i surówką. 7. Smacznego.