Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie smaczne knedle.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2397
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421584
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2114
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2397
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421584
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2114
Składniki
Wykonanie: Bułki namoczyć w wodzie, następnie bardzo dokładnie odsączyć. Dodać mąkę, starty żółty ser, szpinak, zmiażdżony czosnek, jajka i przyprawy do smaku. Dokładnie wyrobić masę, mokrymi rękami formować knedle i wrzucać na osolony wrzątek, gotować około 15 minut. Knedle wyjmować łyżką cedzakową , układać na talerzach, podawać jako danie samodzielne polane tłuszczem lub z dowolnym sosem.