Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka przygotowana na kiełbasie chorizo i fasolce konserwowej.
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 123
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 93
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 123
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 93
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
Składniki
Kiełbasę kroimy w plasterki i wrzucamy do garnka na gorący olej. Chorizo powinno puścić dużo tłuszczu wraz z aromatem pikantnej papryki, dzięki czemu do odprawienia wystarczy tylko pieprz i sól.
Cebulę kroimy w drobną kostkę, a czosnek w plasterki. Dodajemy do usmażonej kiełbasy i chwilę mieszamy.
Do garnka wrzucamy fasolkę bez zalewy, pomidory i odrobinę wody. Gotujemy z dodatkiem natki pietruszki, solą i pieprzem.
Po około 15 minutach danie jest gotowe do podania, najlepiej ze świeżym pieczywem.