Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka przygotowana na kiełbasie chorizo i fasolce konserwowej.
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1010
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4423
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 452
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2743
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38733
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1010
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4423
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 452
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2743
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38733
Składniki
Kiełbasę kroimy w plasterki i wrzucamy do garnka na gorący olej. Chorizo powinno puścić dużo tłuszczu wraz z aromatem pikantnej papryki, dzięki czemu do odprawienia wystarczy tylko pieprz i sól.
Cebulę kroimy w drobną kostkę, a czosnek w plasterki. Dodajemy do usmażonej kiełbasy i chwilę mieszamy.
Do garnka wrzucamy fasolkę bez zalewy, pomidory i odrobinę wody. Gotujemy z dodatkiem natki pietruszki, solą i pieprzem.
Po około 15 minutach danie jest gotowe do podania, najlepiej ze świeżym pieczywem.