Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka przygotowana na kiełbasie chorizo i fasolce konserwowej.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 309
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1947
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3908
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3747
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 514
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 309
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1947
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3908
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3747
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 514
Składniki
Kiełbasę kroimy w plasterki i wrzucamy do garnka na gorący olej. Chorizo powinno puścić dużo tłuszczu wraz z aromatem pikantnej papryki, dzięki czemu do odprawienia wystarczy tylko pieprz i sól.
Cebulę kroimy w drobną kostkę, a czosnek w plasterki. Dodajemy do usmażonej kiełbasy i chwilę mieszamy.
Do garnka wrzucamy fasolkę bez zalewy, pomidory i odrobinę wody. Gotujemy z dodatkiem natki pietruszki, solą i pieprzem.
Po około 15 minutach danie jest gotowe do podania, najlepiej ze świeżym pieczywem.