Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie lada rarytas, gdzie por w połączeniu ze śmietaną i…tak, tak! Kozim serem, nadaje daniu wyjątkowy aromat. Świeżości i zdecydowanego charakteru nadają zioła prowansalskie.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13556
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1553
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14960
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6153
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13556
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1553
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14960
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6153
Składniki
W wodzie rozpuszczamy ser, dodajemy zioła prowansalskie, posiekane pory. Dusimy przez kwadrans pod przykryciem. Wlewamy śmietanę, przez chwilę podgrzewamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. W naczyniu żaroodpornym układamy udka, zalewamy sosem i zapiekamy 40 minut w 180°C.