Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu: szybkie, proste, smaczne:)
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2550
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 354
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4361
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2550
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 354
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4361
Składniki
Udka oczyścić i solidnie obsypać przyprawami. Położyć na spód naczynia. Wodę wymieszać z zupą, kostkami, ryżem i pieczarkami pokrojonymi w półplasterki. Zalać tym udka.
Piec ok. 1,5 godz. w temp 200 stopni.