Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu: szybkie, proste, smaczne:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11763
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1282
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12393
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3244
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11763
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1282
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12393
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3244
Składniki
Udka oczyścić i solidnie obsypać przyprawami. Położyć na spód naczynia. Wodę wymieszać z zupą, kostkami, ryżem i pieczarkami pokrojonymi w półplasterki. Zalać tym udka.
Piec ok. 1,5 godz. w temp 200 stopni.