Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z kurczaka w aromatycznym sosie na bazie pomidorów o gęstej konsystencji i wyrazistym smaku. Dodatkowo dodałam kwaskową żurawinę, co sprawiło, że danie jest pyszne.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10255
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1162
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11567
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 567
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10255
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1162
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11567
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 567
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry. 2. Doprawiamy solą oraz przyprawą. 3. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
4. Układamy w naczyniu żaroodpornym.
5. Sos rozrabiamy z wodą oraz śmietaną. 6. Wsypujemy żurawinę i gotujemy do chwili zagotowania.
7. Sosem polewamy mięso.
8. Układamy plasterki mozzarelli. 9. Zapiekamy 10 minut w 180 °C.
10. Przed podaniem posypujemy posiekanym szczypiorkiem. 11. Danie gotowe. 12. Smacznego.