Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75295
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1587
Koniecznie trzeba takie wisienki zrobić. Są pyszne i bardzo przydatne do dese...
Odsłon: 509
Całe pomidorki ze słoiczków są bardzo przydatne w kuchni w zimie. Takie zupeł...
Odsłon: 1259
Galaretka jest pachnąca, ma piękny kolor, smakowita. Polecam taką galaretkę w...
Odsłon: 756
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75295
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1587
Koniecznie trzeba takie wisienki zrobić. Są pyszne i bardzo przydatne do dese...
Odsłon: 509
Całe pomidorki ze słoiczków są bardzo przydatne w kuchni w zimie. Takie zupeł...
Odsłon: 1259
Galaretka jest pachnąca, ma piękny kolor, smakowita. Polecam taką galaretkę w...
Odsłon: 756
Składniki
Schab kroimy w cienkie plasterki ,oprószamy solą i pieprzem i wstawiamy do lodówki na 30 min. Mięso obtaczamy najpierw w rozbełtanych jajkach ,następnie w bułce tartej i smażymy na rumiano z obu stron. Osączamy ręcznikiem papierowym z nadmiaru tłuszczu. Następnie kroimy na paski około 2 cm. Sos: Sos sojowy mieszamy z ketchupem i cukrem. Całość można podać z ryżem jaśminowym wymieszanym z trawą cytrynową oraz grzybami mun.