Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaloryczny, rozgrzewający i smaczny obiadek.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 773
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1606
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6114
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8939
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 773
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1606
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6114
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8939
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, zalać posoloną wodą, dodać pokrojone warzywa, przyprawy i ugotować do miękkości. Po ugotowaniu warzywa i mięso wyłożyć na półmisek, posypać startym chrzanem, zalać bulionem z gotowania, posypać natką pietruszki i podawać.