Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podane inaczej niż zwykle , łatwe w zrobieniu. Można przygotować szybciej i upiec przed samym obiadem.
W Egipcie ziemniaki są osobnym daniem, je się nawet kanapki z frytkami bądź c...
Odsłon: 5488
Pokrojone w plastry ziemniaki, zapiekane w kremowym sosie czosnkowo-ziołowym....
Odsłon: 1290
Puszyste kluseczki kładzione , podane na słodko to szybki obiad gotowy w kwad...
Odsłon: 896
Maj to miesiąc szparagów. Uwielbiam wiosnę między innymi dlatego, że obfituje...
Odsłon: 81
Puszyste kluseczki kładzione , podane na słodko to szybki obiad gotowy w kwad...
Odsłon: 896
Maj to miesiąc szparagów. Uwielbiam wiosnę między innymi dlatego, że obfituje...
Odsłon: 81
Składniki
Ziemniaki dokładnie myję i gotuję , studzę. Przecinam na pół , wyjmuję środek ziemniaka , tak aby zostało wokół obierki ok. 3 mm.. W misce dokladnie mieszam wszystkie składniki razem ze środkiem z ziemniaków.
Połówki ziemniaków napełniam farszem. Piekę ok. 20 minut w tem. 180 stopni.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Knedle z truskawkami
Dania główne
Ziemniaczki zapiekane z bryndzą
Dania główne
Paluszki rybne, ziemniaki i surówka.
Dania główne
Młoda kapusta z pomidorami i kiełbasą
Knedle z truskawkami
Powrót do smaku dzieciństwa! Rewelacyjne w smaku knedle z soczystymi truskawk...
Odsłon: 3386
Ziemniaczki zapiekane z bryndzą
Nasz ostatni wypad w góry przyniósł nie tylko piękne widoki i opaleniznę ale...
Odsłon: 42