Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podane inaczej niż zwykle , łatwe w zrobieniu. Można przygotować szybciej i upiec przed samym obiadem.
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3447
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1164
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4170
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 350
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3447
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1164
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4170
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 350
Składniki
Ziemniaki dokładnie myję i gotuję , studzę. Przecinam na pół , wyjmuję środek ziemniaka , tak aby zostało wokół obierki ok. 3 mm.. W misce dokladnie mieszam wszystkie składniki razem ze środkiem z ziemniaków.
Połówki ziemniaków napełniam farszem. Piekę ok. 20 minut w tem. 180 stopni.