Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 440
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 440
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
1-Makaron ugotowac al dente w osolonej wodzie odcedzic,odstawic do wystygniecia.Jaja wymieszac z sola,piepszem galka oraz ziolami.
Forme smarujemy maslem i wysypujemy parmezanem wykladamy polowke makaronu,szynke i ser pokrojone ma kosteczke.Przykrywamy reszta makaronu dodajemy ser i szynke.Polewamy smietana i zalewamy rozbeltanymi jajkami.Zapiekamy we wczesniej nagrzanym piekarniku 35minut w tem 180stopni .