Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3506
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 608
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3764
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 321
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 579
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3506
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 608
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3764
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 321
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 579
Składniki
1-Makaron ugotowac al dente w osolonej wodzie odcedzic,odstawic do wystygniecia.Jaja wymieszac z sola,piepszem galka oraz ziolami.
Forme smarujemy maslem i wysypujemy parmezanem wykladamy polowke makaronu,szynke i ser pokrojone ma kosteczke.Przykrywamy reszta makaronu dodajemy ser i szynke.Polewamy smietana i zalewamy rozbeltanymi jajkami.Zapiekamy we wczesniej nagrzanym piekarniku 35minut w tem 180stopni .