Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 224
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 78
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 112
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 224
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 78
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 112
Składniki
1-Makaron ugotowac al dente w osolonej wodzie odcedzic,odstawic do wystygniecia.Jaja wymieszac z sola,piepszem galka oraz ziolami.
Forme smarujemy maslem i wysypujemy parmezanem wykladamy polowke makaronu,szynke i ser pokrojone ma kosteczke.Przykrywamy reszta makaronu dodajemy ser i szynke.Polewamy smietana i zalewamy rozbeltanymi jajkami.Zapiekamy we wczesniej nagrzanym piekarniku 35minut w tem 180stopni .