Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pomysl na obiad
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 184
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 1974
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 289
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29141
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 184
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 1974
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 289
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29141
Składniki
1-Makaron ugotowac al dente w osolonej wodzie odcedzic,odstawic do wystygniecia.Jaja wymieszac z sola,piepszem galka oraz ziolami.
Forme smarujemy maslem i wysypujemy parmezanem wykladamy polowke makaronu,szynke i ser pokrojone ma kosteczke.Przykrywamy reszta makaronu dodajemy ser i szynke.Polewamy smietana i zalewamy rozbeltanymi jajkami.Zapiekamy we wczesniej nagrzanym piekarniku 35minut w tem 180stopni .