Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso, aromatyczny boczek, sprawia, że roladki są pyszne i soczyste.
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy, solimy.
2. Mozzarellę, ogórka i paprykę kroimy w słupki, układamy na środku mięsa.
3. Zwijamy w roladki i zawijamy w boczek.
4. Panierujemy w mące, w roztrzepanym jajku oraz w bułce tartej.
5. Smażymy na rozgrzanym oleju.
6. Roladki gotowe.
7. Smacznego.
Na zimno pokrojone w plastry też smakują wyśmienicie.
Odsłon: 9036
Roladki z kurczaka ze szpinakiem zapiekane pod sosem pomidorowym z czosnkiem....
Odsłon: 5163
Mój kurczak dzisiaj w postaci zawijanej rolady, z dodatkami. Kurczak można b...
Odsłon: 1274
Gęsta, treściwa, taka, że wystarczy jedna porcja za cały obiad.
Odsłon: 129
Ciasto harataniec jest niezwykle pyszne, kruche ciasto z powidłami, masą sero...
Odsłon: 2747
Proste, ale jakże efektowne ciasto bez pieczenia na bazie serka waniliowego i...
Odsłon: 60
Pyszne, słodkie pieczone buraki, ostra, orzechowa rukola i chrupiące orzechy,...
Odsłon: 61
Gęsta, treściwa, taka, że wystarczy jedna porcja za cały obiad.
Odsłon: 129
Ciasto harataniec jest niezwykle pyszne, kruche ciasto z powidłami, masą sero...
Odsłon: 2747
Proste, ale jakże efektowne ciasto bez pieczenia na bazie serka waniliowego i...
Odsłon: 60
Pyszne, słodkie pieczone buraki, ostra, orzechowa rukola i chrupiące orzechy,...
Odsłon: 61
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy, solimy. 2. Mozzarellę, ogórka i paprykę kroimy w słupki, układamy na środku mięsa.
3. Zwijamy w roladki i zawijamy w boczek.
4. Panierujemy w mące, w roztrzepanym jajku oraz w bułce tartej. 5. Smażymy na rozgrzanym oleju.
6. Roladki gotowe. 7. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pieczone kotlety mielone faszerowane fasolką szparagową i pomidorem
Dania główne
Fasolka szparagowa z pieczarkami w śmietanie z nutą czosnku
Dania główne
Paluchy drobiowe zawijane w boczek
Dania główne
Krokiety z kapustą i pieczarkami.
Pieczone kotlety mielone faszerowane fasolką szparagową i pomidorem
Polecam, pyszne. Mięso dobrze smakuje z fasolką szparagową, suszonymi pomidor...
Odsłon: 108
Fasolka szparagowa z pieczarkami w śmietanie z nutą czosnku
Może to być dodatek do obiadu lub samodzielne danie. Polecam.
Odsłon: 127