Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso, aromatyczny boczek, sprawia, że roladki są pyszne i soczyste.
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3178
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 580
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2308
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3178
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 580
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2308
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy, solimy. 2. Mozzarellę, ogórka i paprykę kroimy w słupki, układamy na środku mięsa.
3. Zwijamy w roladki i zawijamy w boczek.
4. Panierujemy w mące, w roztrzepanym jajku oraz w bułce tartej. 5. Smażymy na rozgrzanym oleju.
6. Roladki gotowe. 7. Smacznego.