Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso, aromatyczny boczek, sprawia, że roladki są pyszne i soczyste.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10796
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4831
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 952
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9236
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10796
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4831
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 952
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9236
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1367
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy, solimy. 2. Mozzarellę, ogórka i paprykę kroimy w słupki, układamy na środku mięsa.
3. Zwijamy w roladki i zawijamy w boczek.
4. Panierujemy w mące, w roztrzepanym jajku oraz w bułce tartej. 5. Smażymy na rozgrzanym oleju.
6. Roladki gotowe. 7. Smacznego.