Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sznycle w nowej odsłonie.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Marchew i pietruszkę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i dobrze wyrobić.
Formować sznycle, obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.
Podawać z brązowym ryżem i warzywami. SMACZNEGO!