Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka dzisiejsze to smaczny obiad dla mojej rodziny. Przygotowanie ich to sama przyjemność jeżeli rodzinka zadowolona. Żeberka podane w towarzystwie ciap kapusty czyli kapusty kiszonej połączonej z ziemniakami.
patelnia do pieczenia, garnek,
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19324
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13072
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1719
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232183
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19324
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13072
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1719
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232183
Składniki
Żeberka pokroić na mniejsze kawałki, umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym. Żeberka włożyć do garnka z gorącą wodą i gotować około 40 - 50 minut. Do garnka dodać keczup, sos sojowy, sok z cytryny, musztardę, cukier i sól. Dodać również pokrojoną cebulę oraz czosnek. Gotować jeszcze 20 minut, następnie wyjąć i odsączyć. Włożyć na patelnię z rozgrzanym masłem i piec do miękkości mięsa polewając je sosem z gotowania. Żeberka podajemy w towarzystwie ciap kapusty.