Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka dzisiejsze to smaczny obiad dla mojej rodziny. Przygotowanie ich to sama przyjemność jeżeli rodzinka zadowolona. Żeberka podane w towarzystwie ciap kapusty czyli kapusty kiszonej połączonej z ziemniakami.
patelnia do pieczenia, garnek,
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3033
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 919
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 632
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3033
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 919
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 632
Składniki
Żeberka pokroić na mniejsze kawałki, umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym. Żeberka włożyć do garnka z gorącą wodą i gotować około 40 - 50 minut. Do garnka dodać keczup, sos sojowy, sok z cytryny, musztardę, cukier i sól. Dodać również pokrojoną cebulę oraz czosnek. Gotować jeszcze 20 minut, następnie wyjąć i odsączyć. Włożyć na patelnię z rozgrzanym masłem i piec do miękkości mięsa polewając je sosem z gotowania. Żeberka podajemy w towarzystwie ciap kapusty.