Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Próbowałam żeberek w różnej wersji, ale te pieczone w keczupie i cebuli są zdecydowanym faworytem:). Przygotujemy je w 5 minut, później wystarczy już tylko czekać aż się upieką.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2017
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 65
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 163
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2017
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 65
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 163
Składniki
Żeberka kroimy na kawałki. Cebulę kroimy w krążki. Keczup, musztardę, sos sojowy i przyprawy mieszamy ze sobą.
Żeberka i cebulę umieszczamy w dużej misce. Wlewamy sos i mieszamy tak by pokrył mięso i cebulę.
Całość przekładamy do rękawa do pieczenia, pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 1,5 h.