Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim sosie palce lizać.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1375
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 341
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1375
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 341
Składniki
Wykonanie: Żołądki zalać wodą, zgotować i odcedzić i dokładnie opłukać. Ponownie zalać wodą, posolić do smaku, listek laurowy, ziele angielskie i gotować do miękkości. Ugotowane żołądki odcedzić, włożyć do rondelka zalać rozpuszczoną zupą cebulową( zupę rozpuścić zgodnie z opisem na opakowaniu). Podkoniec gotowania dodać posiekaną natkę pietruszki i podawać z pieczywem.