Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim sosie palce lizać.
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 92
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 81
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 92
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 81
Składniki
Wykonanie: Żołądki zalać wodą, zgotować i odcedzić i dokładnie opłukać. Ponownie zalać wodą, posolić do smaku, listek laurowy, ziele angielskie i gotować do miękkości. Ugotowane żołądki odcedzić, włożyć do rondelka zalać rozpuszczoną zupą cebulową( zupę rozpuścić zgodnie z opisem na opakowaniu). Podkoniec gotowania dodać posiekaną natkę pietruszki i podawać z pieczywem.