Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim sosie palce lizać.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 177
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 378
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1712
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3230
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26717
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 177
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 378
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1712
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3230
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26717
Składniki
Wykonanie: Żołądki zalać wodą, zgotować i odcedzić i dokładnie opłukać. Ponownie zalać wodą, posolić do smaku, listek laurowy, ziele angielskie i gotować do miękkości. Ugotowane żołądki odcedzić, włożyć do rondelka zalać rozpuszczoną zupą cebulową( zupę rozpuścić zgodnie z opisem na opakowaniu). Podkoniec gotowania dodać posiekaną natkę pietruszki i podawać z pieczywem.