Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim sosie palce lizać.
Wykonanie:
Żołądki zalać wodą, zgotować i odcedzić i dokładnie opłukać. Ponownie zalać wodą, posolić do smaku, listek laurowy, ziele angielskie i gotować do miękkości. Ugotowane żołądki odcedzić, włożyć do rondelka zalać rozpuszczoną zupą cebulową( zupę rozpuścić zgodnie z opisem na opakowaniu). Podkoniec gotowania dodać posiekaną natkę pietruszki i podawać z pieczywem.
Smaczny pomysł na drobiowe serca w lekko pikantnym wydaniu. Dzięki dodaniu pa...
Odsłon: 2608
Bardzo smaczny obiad z wykorzystaniem podrobów (tu żołądków) drobiowych.
Odsłon: 3534
Bardzo szybka i smaczna przekąska o smaku pizzy.
Odsłon: 7184
Uwielbiam połączenie szpinaku z pomidorami suszonym. W roladce z kurczaka two...
Odsłon: 195
Pyszny i puszysty sernik na kakaowym spodzie z polewą czekoladową posypany wi...
Odsłon: 15398
Szybka smaczna sałatka na różne okazje jak również jako dodatek do grilla.
Odsłon: 652
Bardzo szybka i smaczna przekąska o smaku pizzy.
Odsłon: 7184
Uwielbiam połączenie szpinaku z pomidorami suszonym. W roladce z kurczaka two...
Odsłon: 195
Pyszny i puszysty sernik na kakaowym spodzie z polewą czekoladową posypany wi...
Odsłon: 15398
Szybka smaczna sałatka na różne okazje jak również jako dodatek do grilla.
Odsłon: 652
Składniki
Wykonanie: Żołądki zalać wodą, zgotować i odcedzić i dokładnie opłukać. Ponownie zalać wodą, posolić do smaku, listek laurowy, ziele angielskie i gotować do miękkości. Ugotowane żołądki odcedzić, włożyć do rondelka zalać rozpuszczoną zupą cebulową( zupę rozpuścić zgodnie z opisem na opakowaniu). Podkoniec gotowania dodać posiekaną natkę pietruszki i podawać z pieczywem.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Mini kebab
Dania główne
Pulpety w sosie pomidorowym
Dania główne
Bigos z młodej kapusty
Dania główne
Ryż z koktajlem truskawkowym
Mini kebab
Można się cieszyć autentycznym smakiem prawdziwego kebaba u siebie! Podpatrzo...
Odsłon: 70
Pulpety w sosie pomidorowym
pulpety w sosie pomidorowym z ryżem zawsze dobre
Odsłon: 93