Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 67 Ocena: 1286
Dodano: 24.02.2011
Odsłon: 2919
1-2 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
Żołądki oczyścić, wypłukać, pokroić w cienkie paski , dodać marchewkę pokrojoną w plasterki, czosnek, kostkę rosołową, gotować do miękkości.
Z masła i mąki przygotować zasmażkę, patelnię zdjąć z ognia, zalać kilkoma łyżkami zimnej wody, zagotować. Wlać do flaczków, doprawić do smaku.( Mój mąż lubi dobrze doprawione). Podawać z pieczywem. Smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

scorpion338 19 stycznia 2013Zgłoś do usunięcia
Wyszło mi wyśmienite, robiłem dwa dni temu i jutro zamierzam zrobić ponownie. Super przepis, polecam szczególnie jak ktoś lubi koper:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

mien1985 25 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
Polecam, moja mama takie robi :D0 Kto głosował? | Odpowiedz

jagoda114 24 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
Można dodać majeranek, podkreśli smak potrawy.0 Kto głosował? | Odpowiedz