Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione danie mojego męża. Potrawa dla tych co lubią flaczki. Na obiad, lub kolację-polecam.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Żołądki oczyścić, wypłukać, pokroić w cienkie paski , dodać marchewkę pokrojoną w plasterki, czosnek, kostkę rosołową, gotować do miękkości.
Z masła i mąki przygotować zasmażkę, patelnię zdjąć z ognia, zalać kilkoma łyżkami zimnej wody, zagotować. Wlać do flaczków, doprawić do smaku.( Mój mąż lubi dobrze doprawione). Podawać z pieczywem. Smacznego