Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto jogurtowe z rabarbarem bez miksowania
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3819
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3819
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
Jajka wymieszać z cukrem i jogurtem. Następnie dodać przesianą mąkę wraz z sodą i proszkiem do pieczenia. Wymieszać. Na koniec wlać olej oraz opcjonalnie dodać cukier w wanilią. Ponownie wymieszać do połączenia składników. Ciasto przekładamy do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy 25 minut w temperaturze 180 stopni bez termoobiegu.