Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do ciasta można dodać bakalie, owoce sezonowe jak i te z puszki.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34137
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1338
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113586
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34137
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1338
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113586
Składniki
Jajka miksować z cukrem. Potem dodawać po kolei resztę składników. Na koniec dodać startą na drobnych oczkach marchewkę. Dodać bakalie albo owoce. Placek doskonale smakuje z rodzynkami i ananasem z puszki. Przełożyć do wysmarowanej blaszki. Przepis jest na 2 mniejsze keksówki, albo foremka 20x30. Wystudzone ciasto można obsypać cukrem pudrem albo polewą czekoladową.