Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i wilgotne ciasto z dodatkiem cukinii :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Wymieszać mąkę z proszkiem do pieczenia i solą. Jajka roztrzepać z olejem a następnie dodać maślankę,cukier,skórkę i sok z pomarańczy.Wymieszać. Do masy dodać odciśniętą cukinię oraz mąkę z proszkiem i solą. Wymieszać do połączenia składników. Przełożyć ciasto do foremki i piec w 180 st ok 50 min (do tzw.suchego patyczka) Smacznego :)