Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i wilgotne ciasto z dodatkiem cukinii :)
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2598
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 674
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2598
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 674
Składniki
Wymieszać mąkę z proszkiem do pieczenia i solą. Jajka roztrzepać z olejem a następnie dodać maślankę,cukier,skórkę i sok z pomarańczy.Wymieszać. Do masy dodać odciśniętą cukinię oraz mąkę z proszkiem i solą. Wymieszać do połączenia składników. Przełożyć ciasto do foremki i piec w 180 st ok 50 min (do tzw.suchego patyczka) Smacznego :)