Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze i najsmaczniejsze ciasto jakie jadłam. Przepełnione jabłkami i bakaliami. Pycha!
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2160
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 813
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2160
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 813
Składniki
Mąkę połącz z sodą, proszkiem do pieczenia i cynamonem. Obrane jabłka pokrój na mniejsze kawałki. Jaja ubij z cukrem na puszystą masę. Dodaj olej cały czas miksując. Powoli dodawaj sypkie składniki. Dołóż bakalie i jabłka. Piecz przez 60 minut w 180 stopniach C.