Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i aromatyczne ciasto,smakiem przypomina biszkopt.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 152
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1878
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 494
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15708
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 152
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1878
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 494
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15708
Składniki
Masło rozpuścić ,lekko przestudzić.Żółtka oddzielić od białek.Dać do miski. Dodać cukry i zmiksować na puch. Białka ubić ma sztywno. Do utartych żółtek dać mąkę,pr,do pieczenia,sok i skórkę z cytryny ,rozpuszczone masło. Zmiksować.Na końcu dać pianę z białek i delikatnie wymieszać. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia,wyłożyć ciasto,4 łyżki zostawić na wierzch. Do jabłek dać łyżkę cynamonu wymieszać i wyłożyć na ciasto. Do odłożonego ciasta dodać mąkę tyle by zrobiła się kruszonka,palcami kłaść kopczyki na jabłkach. Piec w 180st.do zrumienienia,Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem
Smacznego!