Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto na każdą okazje a co najważniejsze szygko się je robi:)
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 324
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 412
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 226
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 358
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 389
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 324
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 412
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 226
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 358
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 389
Składniki
Pieczemy biszkopt.
Masa orzechowa: Orzechy tłuczemy na mniejsze kawałki, następnie prażymy na patelni ok 5min. W garnku rostapiamy masło, margarynę, dodajemy wodę , cukier i orzechy. Smażymy ok 15min mieszając.
Ostygnięty biszkopt smarujemy powidłami, nastepnie smarujemy masą orzechowa i pozostawiamy do zastygnięcia. Smacznego!