Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto na każdą okazje a co najważniejsze szygko się je robi:)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25969
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3376
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1429
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25969
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3376
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1429
Składniki
Pieczemy biszkopt.
Masa orzechowa: Orzechy tłuczemy na mniejsze kawałki, następnie prażymy na patelni ok 5min. W garnku rostapiamy masło, margarynę, dodajemy wodę , cukier i orzechy. Smażymy ok 15min mieszając.
Ostygnięty biszkopt smarujemy powidłami, nastepnie smarujemy masą orzechowa i pozostawiamy do zastygnięcia. Smacznego!