Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne czekoladowe placuszki bananowe.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Banany rozgniatamy, jajka roztrzepujemy. Wszystkie składniki wrzucamy do miski i mieszamy do połączenia (wystarczy ręcznie).
Smażymy na rozgrzanym tłuszczu (masa jest dość rzadka i wolno się smaży, dlatego trzeba chwile dłużej je przytrzymać, aby nie były surowe). Gotowe podajemy z ulubionymi dodatkami.