Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8451
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8451
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Składniki
Do gorącej wody wsypać rozpuszczalną kawę i żelatynę.Mieszać, aż kawa i żelatyna się rozpuszczą. Jogurt wymieszać na gładką masę, stopniowo dodawać przestudzoną miksturę. Całość dokładnie wymieszać. Przelać do szklanek (pucharków).
Wstawić do lodówki do zakrzepnięcia. Udekorować jogurtem i malinami.