Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zamiast następnej filiżanki kawy ;)
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 122
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 319
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 122
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 319
Składniki
Do pucharków na dno kruszymy czekoladę zostawiamy część na posypanie wierzchu ,żelatynę rozpuszczamy w 3 łyżkach mleka
mleko gotujemy z cukrem i kawą dodajemy napęczniałą żelatynę i mieszamy aż żelatyna się całkowicie rozpuści ,jak przestygnie rozkładamy do pucharków chłodzimy przed podaniem posypujemy czekoladą