Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zamiast następnej filiżanki kawy ;)
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35688
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1202
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35688
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1202
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
        
        
                Składniki
Do pucharków na dno kruszymy czekoladę zostawiamy część na posypanie wierzchu ,żelatynę rozpuszczamy w 3 łyżkach mleka
mleko gotujemy z cukrem i kawą dodajemy napęczniałą żelatynę i mieszamy aż żelatyna się całkowicie rozpuści ,jak przestygnie rozkładamy do pucharków chłodzimy przed podaniem posypujemy czekoladą