Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeden z najprostrzych deserów domowych..........
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8663
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8663
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Składniki
rozpuscic galaretki tak jak na opakowaniu tylko 1 agrestowa w połowie ilosci wody poniewaz połaczymy ja z przygotowana bitą smietaną.Tężejace galaretki dajemy na przemian z bitą smietaną.Na sam wierzch dajemy troszke bitej smietany i układamy do każdej szklanki po kilka galaretek w cukrze i gotowe