Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 45
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18585
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7101
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30702
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 45
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18585
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7101
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30702
Składniki
Kaszę płuczemy na sitku, wsypujemy do wody. Gotujemy ze solą i masłem. Kasza wchłonie całkowicie wodę, więc nie trzeba odcedzać. Ugotowaną kaszę studzimy i miksujemy blenderem ręcznym z 300 g. jogurtu, wlewamy rozpuszczony cukier. Mieszamy. Podałam z konfiturą z dyni. Smacznego.