Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 62
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 195
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 62
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 195
Składniki
Wykonanie Sypkie produkty wymieszać. Zastawić piekarnik na -160 stopni. Banany z jabłkami zblendowac i dodać do wymieszanych płatków że słonecznikiem, wiórkami i cynamonem. Ułożyć na blachę wyłożona papierem do pieczenia. Piec 40 minut co jakiś czas mieszając żeby gronola podpiekła się równomiernie Wystudzoną gronole przełożyć do słoika, dodać żurawinę i pokrojoną drobno czekoladę. Wymieszać i trzymać w zamknięciu.