Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13544
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 871
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13544
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 871
Składniki
Wykonanie Sypkie produkty wymieszać. Zastawić piekarnik na -160 stopni. Banany z jabłkami zblendowac i dodać do wymieszanych płatków że słonecznikiem, wiórkami i cynamonem. Ułożyć na blachę wyłożona papierem do pieczenia. Piec 40 minut co jakiś czas mieszając żeby gronola podpiekła się równomiernie Wystudzoną gronole przełożyć do słoika, dodać żurawinę i pokrojoną drobno czekoladę. Wymieszać i trzymać w zamknięciu.