Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 587
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11166
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3938
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1361
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 587
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11166
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3938
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1361
Składniki
Margarynę, cukier, kakao, wodę i cukier waniliowy gotować przez 5 minut. Ostudzić. Dodać 4 żółtka i wymieszać na jednolitą masę. Odlać pół szklanki masytej masy. Do reszty dodać mąkę, proszek do pieczenia i pianę z białek. Wlać do formy.
MASA:Zemleć ser w maszynce, połączyć z pozostałymi składnikami. Utrzeć na gładką masę.Wyłożyć na ciasto. Piec 60 minut w temperaturze 200°C. Po upieczeniu podlać pozostałą masą tą ze szklanki