Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne wilgotne ciacho, no i bez tłuszczu:)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 218
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 359
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 218
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 359
Składniki
Jabłka pokroić w kostkę, zasypać cukrem, dodać rodzynki, orzechy, kokos i sok z cytryny.Odstawić na ok. 20 min do lodówki.
Następnie wbić jajka, wsypać mąkę, proszek do pieczenia i sodę. Wszystko wymieszać. Piec ok 45 min w średnio nagrzanym piekarniku. (Sprawdzać patyczkiem!)