Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne wilgotne ciacho, no i bez tłuszczu:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Składniki
Jabłka pokroić w kostkę, zasypać cukrem, dodać rodzynki, orzechy, kokos i sok z cytryny.Odstawić na ok. 20 min do lodówki.
Następnie wbić jajka, wsypać mąkę, proszek do pieczenia i sodę. Wszystko wymieszać. Piec ok 45 min w średnio nagrzanym piekarniku. (Sprawdzać patyczkiem!)