Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 16
Dodano: 12.12.2008
Odsłon: 2814
> 6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Krem karpatkowy przygotować według przepisu na opakowaniu.Śmietane ubijamy ze śnieżką(do śmietany wsypujemy śnieżke) i wcześniej rozpuszczoną żelatynę(zelatyne rozpuścić w gorącej wodzie 1/4 szkl.poczekać aż wystygnie).W formie układamy warstwę herbatników i smarujemy masą krówkową.Na wierzch kładziemy herbatniki.Na ciastka kładziemy krem karpatkowy i znowu warstwa herbatników.Na wierzch wykładamy śmietane.Całość posypać startą czekoladą.Masa krówkowa to jest gotowane mleko skondensowane.Ja wole kupić niż mam gotować 3 godziny. Smacznego!!!!
Na skróty
Komentarze do przepisu (0)