Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię coś słodkiego do kawy, dlatego postanowiłam wykorzystać , ciasto francuskie , które doskonale komponuje się z owocami.
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1819
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1819
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
Składniki
Ciasto kroimy na 12 porcji.Piekarnik rozgrzewamy do 200 stopni.
Brzoskwinie dzielimy na połowy, jeżeli za duże to przycinamy.Na każdy prostokąt nakładamy brzoskwinię i łyżeczkę serka.
Formułujemy łódeczkę i układamy w naczyniu żaroodpornym.
Wkładamy do piekarnika i pieczemy 25 minut.