Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię coś słodkiego do kawy, dlatego postanowiłam wykorzystać , ciasto francuskie , które doskonale komponuje się z owocami.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1806
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1568
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1977
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1806
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1568
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1977
Składniki
Ciasto kroimy na 12 porcji.Piekarnik rozgrzewamy do 200 stopni.
Brzoskwinie dzielimy na połowy, jeżeli za duże to przycinamy.Na każdy prostokąt nakładamy brzoskwinię i łyżeczkę serka.
Formułujemy łódeczkę i układamy w naczyniu żaroodpornym.
Wkładamy do piekarnika i pieczemy 25 minut.