Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię coś słodkiego do kawy, dlatego postanowiłam wykorzystać , ciasto francuskie , które doskonale komponuje się z owocami.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1617
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17864
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1924
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1617
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17864
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1924
Składniki
Ciasto kroimy na 12 porcji.Piekarnik rozgrzewamy do 200 stopni.
Brzoskwinie dzielimy na połowy, jeżeli za duże to przycinamy.Na każdy prostokąt nakładamy brzoskwinię i łyżeczkę serka.
Formułujemy łódeczkę i układamy w naczyniu żaroodpornym.
Wkładamy do piekarnika i pieczemy 25 minut.