Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiające i kolorowe babeczki.Upały nie odpuszczają a takie babeczki świetnie się sprawdzają w takim czasie. Poszłam trochę na łatwiznę ,kupiłam gotowe korpusy babeczek. Serdecznie polecam:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8559
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 576
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8559
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 576
Składniki
Z mascarpone zrobić krem. Śmietankę ubić z dodatkiem cukru pudru.Dodać mascarpone ,zblendowane truskawki,sok z limonki i śmietan-fix. Zmiksować. Babeczki rozłożyć na tacy,do każdej dać po łyżeczce kremu. Na wierzch położyć owoce i dać do lodówki by deser dobrze się schłodził.
Smacznego życzę!