Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki mus śliwkowy w połączeniu z delikatną bitą śmietaną to idealna propozycja na deser.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8679
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 606
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8679
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 606
Składniki
Śliwki umyć, osuszyć, wypestkowaćć, część zostawić do dekoracji, resztę zmiksować z cukrem.
Śmietanę ubić z cukrem pudrem. Mus i śmietanę nakładać na przemian w pucharkach, dekorować cząstkami śliwek i listkami mięty.