Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki mus śliwkowy w połączeniu z delikatną bitą śmietaną to idealna propozycja na deser.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 153
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1868
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14609
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19673
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 153
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1868
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14609
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19673
Składniki
Śliwki umyć, osuszyć, wypestkowaćć, część zostawić do dekoracji, resztę zmiksować z cukrem.
Śmietanę ubić z cukrem pudrem. Mus i śmietanę nakładać na przemian w pucharkach, dekorować cząstkami śliwek i listkami mięty.