Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6631
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2138
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6631
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2138
 
         
         
                Składniki
Zagnieść 3 placki ze składników z kategorii CIASTO. Piec pojedyńczo przez ok.7-10 min w 180 stopniach, na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Mleko zagotować z cukrem i cukrem wanilinowym oraz margaryną. Mąki rozrobić z odlanym mlekiem i dodać do całości i zagotować. Masę podzielić na dwie części. PLACKI smarować gorącą masą. Składniki na polewę wyłożyć na patelnię i usmażyć. Wyłożyć na wierzch.