Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delicje. (Potrzebny specjalny wypiekacz.)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1864
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1619
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1561
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2151
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1864
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1619
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1561
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2151
Składniki
Z podanych składników zagnieśc ciasto. Wypiekacz posmarowac tłuszczem. następnie do rozgrzanego wypiekacza nakładac po łyżeczce ciasta. Piec z obu stron (ok. 3 min.). Wystudzic. Przygotowac masę: masło utrzec z cukrem, dodawac kolejno żółtka, połączyc z orzechami i kakao. Masą napełnic ciastkowe skorupki i złożyc nz wzór "włoskich orzechów".. Zamiast orzechów można użyc bakalie. Można polac polewą czekoladową.