Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pyszne!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Wszystkie składniki umieszczamy w misce i wyrabiamy ręcznie ciasto. Następnie rozwałkowujemy ciasto na około 0,5 cm grubości i wycinamy ciasteczka w dowolnym kształcie. Ja przenoszę ciasteczka na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia za pomocą szerokiego noża. Pieczemy około 10 minut w 180 stopniach.