Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 452
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 172
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5571
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1139
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 460
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1320
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 452
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 172
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5571
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1139
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 460
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1320
Składniki
mleko, drożdże, łyżka cukru- mieszamy i czekamy aż podwoi swą objętość. dodajemy żółtka,mąkę,cukier,wanilię i wyrabiamy na jednolitą masę, po wyrośnięciu ciasta rozwałkowujemy je na posypanej mąką stolnicy,wykrawamy szklanką, nakładamy dżem i lepimy pączki, gdy wyrosną smażymy je na oleju,na złoty kolor. można polukrować lub posypać cukrem pudrem.