Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe, szybkie, tanie i pyszne :) Można jeść bez dodatków bądź posypane cukrem pudrem lub ze śmietaną z cukrem i cynamonem.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1157
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4811
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1453
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1157
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4811
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1453
Składniki
1. Jajka długo ubijać z cukrem waniliowym. Dodać mąkę i mleko. Wyrobić ciasto. Konsystencja powinna być gęstej śmietany. W razie czego dodać mąki bądź mleka. 2. Na tarce o grubych oczkach zetrzeć jabłka dodać do ciasta. Wszystko dokładnie wymieszać. 3. Smażyć na patelni, na małym ogniu, kilka minut z obu stron, podlewać delikatnie olejem, żeby się nie przypaliły. 4. Odsączać na ręczniku papierowym. 5. Udekorować dowolnie według upodobania.