Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pudding z dodatkiem nasion chia i kakao jest bardzo smaczny i zdrowy.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Banana bez skórki pokroić na kawałki i zmiksować z mlekiem.
Wymieszać z nasionami chia, połowę przełożyć do pucharków.
Drugą połowę puddingu wymieszać z przesianym kakao i syropem klonowym.
Przełożyć do pucharków z jasnym puddingiem, schłodzić. Przed podaniem posypać płatkami z pełnego ziarna i miechunką.