Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka zapieczone pod pysznym chrupiącym ciastem,po prostu pychotka. Proste w przygotowaniu i z gatunku \"idą goście\" bo ekspresowo się je robi.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Jabłka obrać i pokroić w cząstki.Następnie ułożyć na wysmarowanej blasze lub tortownicy.
Z jajek i cukru utrzeć kogel-mogel,dodać mąkę i proszek do pieczenia.
Tę masę wylać na jabłka.Piec ok. 30 minut w 180 st.C.,posypać cukrem pudrem.
Podawać na ciepło lub na zimno.