Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka zapieczone pod pysznym chrupiącym ciastem,po prostu pychotka. Proste w przygotowaniu i z gatunku \"idą goście\" bo ekspresowo się je robi.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2722
Polecam.
Odsłon: 1273
Polecam.
Odsłon: 384
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 500
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 120
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2722
Polecam.
Odsłon: 1273
Polecam.
Odsłon: 384
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 500
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 120
Składniki
Jabłka obrać i pokroić w cząstki.Następnie ułożyć na wysmarowanej blasze lub tortownicy.
Z jajek i cukru utrzeć kogel-mogel,dodać mąkę i proszek do pieczenia.
Tę masę wylać na jabłka.Piec ok. 30 minut w 180 st.C.,posypać cukrem pudrem.
Podawać na ciepło lub na zimno.