Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka dni temu dowiedzieliśmy się, że będziemy musieli wyrzucić z naszej diety cukier i białą mąkę, pieczywo etc. Człowiek musi zmienić życie o 180 stopni, dlatego potestowałem trochę i stworzyłem mega smaczny sernik bez cukru i glutenu! Absolutny hit dla tych co dbają o sylwetkę i zdrowie ;) Wciągniecie się?
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 595
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11951
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 595
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11951
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Składniki
Pistacje, nerkowce i orzechy mielimy na pył, mieszamy z roztopionym masłem i wykładamy na spód tortownicy. Wkładamy do lodówki do ostudzenia. Jabłka obieramy, blendujemy i mieszamy z serami. Dodajemy jajka, sok, skórkę z limonki i miksujemy. Wylewamy na spód. Pieczemy w 140 stopniach przez 1 godzinę 30 minut. Po wystudzeniu w garnku gotujemy wiśnie, tylko do momentu aż puszczą sok. Odlewamy sok i wykładamy na wierzch, dokładamy pekany. Smacznego!