Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1770
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 273
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21774
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1770
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 273
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21774
Składniki
Z podanych składników oprócz kakao zagnieść ciasto podzielić na 3 części i do jednej dodać kakao.Pierwszą część jasnego ciasta rozwałkować i wyłożyć na blachę na nie równo położyć dżem a na dżem zeskubać po kawałku ciemne ciasto włożyć do piekarnika i podpiec ok 20 minut w 180 stopniach.Ser utrzeć z resztą składników masy serowej dodać łyżeczkę proszku do pieczenia i na końcu rodzynki,wyłożyć na podpieczone ciasto na ser zeskupać drugą część jasnego ciasta i piec kolejne 20 minut.Ubić białka pod koniec wsypywać po trochu cukier i ubijać aż sie rozpuści na koniec wsypać kisiel i dokładnie wymieszać, wyłożyć na podpieczony ser i piec jeszcze 15 minut.Życze smacznego