Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3612
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 854
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 227
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34180
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 539
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3612
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 854
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 227
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34180
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 539
Składniki
Z podanych składników oprócz kakao zagnieść ciasto podzielić na 3 części i do jednej dodać kakao.Pierwszą część jasnego ciasta rozwałkować i wyłożyć na blachę na nie równo położyć dżem a na dżem zeskubać po kawałku ciemne ciasto włożyć do piekarnika i podpiec ok 20 minut w 180 stopniach.Ser utrzeć z resztą składników masy serowej dodać łyżeczkę proszku do pieczenia i na końcu rodzynki,wyłożyć na podpieczone ciasto na ser zeskupać drugą część jasnego ciasta i piec kolejne 20 minut.Ubić białka pod koniec wsypywać po trochu cukier i ubijać aż sie rozpuści na koniec wsypać kisiel i dokładnie wymieszać, wyłożyć na podpieczony ser i piec jeszcze 15 minut.Życze smacznego